AGILE (CEVIK) Metodolojiler Disiplini & SCRUM 22-23 KASIM 2014
Agile (ÇEVİK) Metodolojiler Disiplini ve SCRUM Eğitimi

Egitim Afişi için tıklayınız.
 
22-23 KASIM 2014 Ctesi-Pazar günleri 09:30 - 16:30 saatleri arasında Bilkent Cyberpark B Blok VIP Toplantı Salonu’nda Bilkent Cyberpark ve EYDEM işbirliği ile Agile (ÇEVİK) Metodolojiler Disiplini ve SCRUM uygulamalı eğitim programı düzenlenecektir.
 
Agile (ÇEVİK) Metodolojiler Disiplini ve SCRUM Eğitimi
Proje yapmak ve proje yaptırmak Sizin için sancılı bir dönem olmasın. Dinamiklerin hızlı geliştiği, devinimin giderek yükseldiği, teknoloji yatırımları sayılarının ve meblağlarının artmaya başladığı bu dönemde, Siz de bir an önce çağa ayak uydurun ve işlerinizi hızlıca yön verebilecek, esnek planlama yapabilecek şekilde yapılandırabilirsiniz.

Tüm yöneticilerin, meraklıların, proje yapan şirketlerin olduğu kadar, proje yaptıran şirketlerin de kesinlikle kayıt yaptırması gereken uygulamalı bir eğitimdir. Bu eğitimde iç müşteri ve dış müşteri kavramına yönelik olarak proje yöneticilerinin, idari sorumluların, teknik birimlerin nasıl davranması gerektiği net olarak ifade edilmektedir.

SCRUM belli hedeflere yönelik karmaşık ve geniş kapsamlı iş listesi olan durumlarda, kapsamında emin olunmadığı, belirsizlik ve risk içeren projelerde tercih edilmektedir. Piyasada bir çok işinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz, alışkanlık haline gelebilecek bir metodoloji olan SCRUM ise; Agile Metodolojiler Disiplini olarak baktığınızda en az personelle, en rahat uygulanabilenidir. Yazılım geliştirme dünyasında 80’lerin sonunda kullanılmaya başlayan ve başarılı sonuçları ile dikkatleri üzerine çeken SCRUM yeni milenyum ile birlikte Microsoft, Google, SAP gibi dünya devleri tarafından benimsenmiş ve kullanılmaya başlanmış bir metodolojidir. Agile (ÇEVİK) Metodolojiler ve Disiplinler günümüzde artık Project Management Institute (PMI) tarafından kabul görmüş bir yönetim yaklaşımıdır.
 
Eğitim İçeriği
Bu eğitim, Ankara'da büyük şirketlerle birlikte zaman içinde küçük/orta ölçekli şirketler ve hatta kamu kurumları tarafından da rağbet gören bir disiplin eğitimidir. 2005 yılından bu yana tüm projelerinde SCRUM Metodolojilerini kullanan bir uygulayıcı tarafından verilecektir. Sadece bir eğitimci ile değil; aynı zamanda pratik deneyiminden de faydalanabileceğiniz gerçek sorunlarla defalarca karşılaşmış bir uygulayıcı tarafından bilgilendirilmiş olacaksınız.
 
Agile (ÇEVİK) Metodolojiler Disiplini ve SCRUM Eğitimi Kapsamı
Agile Metodolojiler,
Agile Disiplini, Agile Uygulama Gereklilikleri,
Agile Beklentileri Nasıl Olmalı?
Agile Metodolojilerin Karşılamadıkları,
SCRUM Metodolojisi, SCRUM Ürün / Proje Yönetimi ve Product Backlog Hazırlama,
Fazların Belirlenmesi ve Story Board Hazırlama,
İş Maddelerinin Belirlenmesi,
SCRUM İş ve Sprint Yönetimi,
Kapsam Yönetimi,
Geçmiş Deneyimlerden Faydalanmak,
Beklenmedik Durum Yönetimi ve Kaizen Felsefesi,
SCRUM Takım Yönetimi ve Poker Planlama,
Takım Ruhunun Yaratılması, Takım Performansının İzlenmesi,
Takım Motivasyonunun İzlenmesi, Takım Performansının Arttırılması,
SCRUM Proje Süreci Raporlama ve Burndown Chart Hazırlama

Eğitim Programımıza katılım ücreti 1,000 TL (+KDV) yerine %40 indirim ile  sadece 600 TL’dir (+KDV).

Eğitim sonunda eğitim katılım belgesi verilecektir.

Eğitimci:Sn. Suphi ÇEVİKER, SCRUM Master, Danışman
Çalışma hayatı boyunca; Turkcell, Avea, Vodafone, BİMSA, Havelsan, Aselsan, TÜRKSAT, ONS, E-Tuğra, 4S, gibi firmalarla çalışmış, kurucusu ve yöneticisi olduğu Blue Frame Consulting firması ile çok sayıda danışmanlık hizmeti vermiştir. Bir çok ilke imza atılan kurumsal projelerde bulunma şansına erişen Suphi Çeviker, 2014 yılı sonuna kadar; 76 farklı proje içinde bulunmuş, 47 ayrı şirket ve kamu kurumu ile çalışmış, 28 projenin başlangıç aşamasından itibaren içinde olup, 21 projenin bittiğini görmüş, 6 büyük ölçekli kamu kurumu ve özel sektör projelerinin ise başından sonuna kadar içinde yönetici pozisyonunda bulunmuştur. 13 projede Agile (Çevik) Metodolojiler ile geliştirme yapılmış, geliştirmelerin tamamı SCRUM kullanarak yapılmıştır. Büyük kamu kurumu projelerinde SCRUM’ı başarıyla uygulamış, sevdirmiş ve en önemlisi kurumlarda bu çalışma tekniğinin, kurumların kendi işlerinde kullanabilecekleri şekilde kültür haline gelmesini sağlamıştır. Suphi Çeviker yalnızca eğitimci değil aynı zamanda başarıyla tamamlanan projelerde bizzat defalarca uygulamış, deneyimli bir SCRUM MASTER olarak tüm sorularınıza cevap verebilecek aktif bir uygulayıcıdır.

Nasıl Katılacağım?:

21 KASIM 2014 (saat 14:00) tarihine kadar kayıt yaptırmanız rica olunur. Eğitime kayıt için lütfen ödeme dekontunuzla Sn. ITIR ATAY DURGUN ile irtibata geçiniz.
E-posta : [email protected] /  [email protected]   /   Tel : 0312 3851150 / 0533 2518025
 
EYDEM Banka Bilgileri:   Akbank Çankaya Şb. (0305) 0139705  /  IBAN: TR160004600305888000139705