Sanayi Katılımı / Off-set (SK/O) & Sanayileşme Planı (SY-4)

SAVUNMA SANAYİNDE SÖZLEŞME YÖNETİMİ-4 (SY-4)
(Sanayi Katılımı / Off-set (SK/O) & Sanayileşme Planı)


16-17 Eylül 2019, Mövenpick Hotel - Ankara
 

EĞİTİMİN KAPSAMI (1.5 Gün)
 
1. Sanayi Katılımı/ Offset Tanımı 
2. Sanayi Katılımı/ Offset Kategorileri
3. Sanayi Katılımı/ Offset Uygulama Esasları
4. SSM.lığında SK/O Sözleşmesi Yönetimi
5. İhalede Tekliflerin Değerlendirilmesinde SK/O Teklifinin Önemi   
6. SK/O Teklifinin Hazırlanması
7. Teklif Hazırlığı İle İlgili Genel Hususlar
8. Sanayileşme Planı
9. Örnek Sanayileşme Planı Yazımı (Önemli Kısımlar)
10. Uygulamalar
11.Soru & Cevap

Eğitime Kimler Katılmalı? :
Tedarik, Satınalma, Endüstriyel İlişkiler, İş Geliştirme-Pazarlama/Satış, Proje/Program Yönetimi, Sözleşmeler, Üretim Planlama, Strateji, Mü-Ge/Ar-Ge Yönetimi Bölümleri Yöneticileri ve Uzmanları. Savunma Sanayi için düzenlenen uygulamalı ve kapsamlı "İLK VE TEK"  SÖZLEŞME YÖNETİMİ Eğitimidir.

Eğitimciler:

M. SERDAR DURGUN; Danışman & Eğitimci, EYDEM (MIPM & MENTOR&D Sertifikalı)
Endüstri Yüksek Mühendisi Serdar DURGUN, 23 yıllık iş hayatı boyunca; Havacılık, Savunma Sanayi, Teknoloji & Ar-Ge, Bilişim, Odalar & Borsalar, Mentorluk-Eğitim sektörlerinde +20 projede farklı yetkilerle görev aldı. 2003 yılından beri; ODTÜ ve TOBB ETÜ’de (tamamlandı); “Proje & Teknoloji-Sistem Yönetimi” yüksek lisans dersini vermektedir. Şirket Müdürü, Genel Sekreter Müşaviri, Şirket Teknokent Kurucu Şube Müdürü, Proje Grup Müdürü, Genel Müdür Danışmanı, İç Denetçi, Proje Uzman Mühendisi unvanlarıyla; Entegre Program-Proje Yönetimi, Organizasyon Geliştirme, Planlama, Analizler, Kontrat Yönetimi, İç Denetim, Teknoloji & Teknoloji Transfer Yönetimi, Ar-Ge Yatırım Destekleri konularında çalıştı. Kurucusu olduğu EYDEM’de Entegre Program-Proje Yönetimi & Teknoloji Yönetimi Mentoru (savunma sanayi, inovasyon/ar-ge, teknoloji tranferi, ar-ge/teknoloji proje destekleri ve hibeleri, teknoloji-proje envanteri/ PESTEL-SWOT analizleri) olarak çalışmakta, teknoloji (teknokent) ve savunma şirketlerine danışmanlık ve uygulamalı eğitim hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’nin Teknolojik Seviyesinin Yükseltilmesi; sistem dinamiği modellemesi konulu yüksek lisans tezi 2002-2006 yıllarında 6 uluslararası konferanstan kabul almıştır. SSM Sempozyum Kitabı, ROKETSAN Dergisi, PMI-TR Proje Yönetim Dünyası, PYD Proje Postası, BusinessAnkara gibi farklı ortamlarda; Türk Savunma Sanayi, Entegre Proje Yönetimi, Entegre Lojistik Destek, Teknoloji Politikaları, Milli Kalkınma, Teknoloji Projeleri & Destekleri konularında makaleleri yayınlanmıştır. PMI-TR, PYD, KOSGEB ve OSB Etkinliklerinde konuşmacı da olan M. Serdar DURGUN, uluslararası ve ulusal sertifikalara sahiptir.

FULYA TURAN; Elektrik & Elektronik Mühendisi, Danışman & Eğitimci
2002'den günümüze, 17 yıl boyunca, çok uluslu bir şirkette, Savunma Sanayi Sektöründe, İş Geliştirme girişimi ile başlayan ve proje / ürünün kullanım ömrünün sonuna kadar süren Satış ve Sözleşme Yönetimi faaliyetlerinden sorumlu Direktör olarak görev yapmıştır.
 
Öncesinde bir Amerikan firmasında, ulusal ve uluslararası pazarlarda, Bilişim Sektöründe, İş Geliştirme ve Tekliflerden sorumlu Yönetici olarak görev yapmıştır.
 
Ankara'ya taşındıktan sonra, 6 yıl boyunca Enerji, Telekomünikasyon ve Savunma Sektöründe, ulusal bir holding şirketinde, İş Geliştirme ve Tekliflerden sorumlu Yönetici olarak görev almıştır.
 
ODTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra 9 yıl boyunca telekomünikasyon sektöründe; İstanbul'daki çok uluslu bir şirkette, Mühendis ve Yönetici olarak S/W Ar-Ge faaliyetlerinin tamamında çeşitli görevler üstlenmiştir.
 
Üniversite eğitiminin son üç döneminde yarı zamanlı programcısı olarak çalışmıştır.
 
ODTÜ'den mühendislik derecesinin yanı sıra, Hacettepe Üniversitesi'nden sanatta yeterlilik derecesine sahiptir. Özel bir üniversitede Sanat ve Kültür, Desen, Sanat Stüdyosu derslerini vermektedir.
 

Eğitim Ücreti : 2,400 TL (KDV hariç). KDV %18’dir.
Eğitim dokümanları, MÖVENPICK HOTEL’de öğle yemekleri ve ikramlarla Eğitim Katılım Sertifikası dahil.

Nasıl Katılacağım?:

EYDEM ile irtibata geçmeniz rica olunur.
Eposta: [email protected][email protected][email protected]
Tel: 0312 3851150 / 0533 2518025 / 0533 2516125   www.eydem.com
 
 
EĞİTİMLERİMİZİ ŞİRKETİNİZE ÖZEL KURUMSAL EĞİTİM OLARAK DA ALABİLİRİNİZ. KURUMSAL EĞİTİM İHTİYAÇLARINIZ İÇİN LÜTFEN EYDEM İLE İLETİŞİME GEÇİP, TEKLİF İSTEYİNİZ.
EĞİTİM İHTİYAÇLARINIZI YILLIK PLANLAYIP ERKEN ÖDEME İLE DAHA EKONOMİK FİYATLARA EĞİTİMLERİMİZDEN İSTİFADE EDEBİLİRSİNİZ.